Gå til hovedindhold

Kurser og konferencer

Udvalgte arrangementer

Ambassadørdage 2024
Hvert år inviterer vi PLC-ambassadører og øvrige PLC’er tilknyttet Region Sjælland til en gratis eftermiddag i samarbejdets tegn. Læs mere og tilmeld dig d. 8. april i Slagelse eller d. 17. april i Vordingborg.

Læringscenterets dag 2024
Konferencen finder sted d. 27. august 2024. Sæt en dag af til faglig opdatering og inspiration sammen med hele teamet omkring PLC på din skole. Hold øje med programmet her på hjemmesiden og i vores nyhedsmail, som du kan tilmelde dig her.

Læsevejlederkonferencen 2024
Konferencen finder sted d. 31. oktober 2024. Hold øje med programmet her på hjemmesiden og i vores nyhedsmail, som du kan tilmelde dig her.

Workshop: Læremidler til understøttelse af jeres pædagogiske praksis

Er I i jeres PLC optaget af udvikling af praksis ved at se nærmere på jeres brug af læremidler? PLC-konsulent Rikke Egeberg udvikler lige nu på en workshop om valg af læremidler og styrkelse af et fælles sprog omkring dette på skolerne. 

Interesseret? Kontakt endelig Rikke på rieg@pha.dk / tlf. 72481943.

Skræddersy et kursusforløb til din skole eller kommune

Vi tilrettelægger gerne et rekvireret kursus- eller skoleudviklingsforløb, som tager udgangspunkt i jeres behov. 

Læs mere om rekvirerede forløb.

Book et gratis fagteammøde med din CFU-konsulent

Få indblik i CFU's læremidler og inspiration til din undervisning med et gratis fagteammøde. 

Et fagteammøde varer max. 2 timer og indeholder et kort oplæg fra CFU-konsulenten og derefter en fælles drøftelse af læremidler og deres anvendelse i undervisningen.

Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker, når vi planlægger et fagteammøde - fx "Sidste nye romaner til udskolingen" eller "Skriftlighed og digitale ressourcer i tysk". 

Kontakt din konsulent for at høre nærmere om et fagteammøde, der tilgodeser jeres spørgsmål og dagligdag. 

OBS: Fagteammøder er gratis, når de holdes hos Professionshøjskolen Absalon. Hvis I gerne vil holde fagteammødet på jeres skole, koster det et mindre beløb. Kontakt os for at høre nærmere.