Gå til hovedindhold

Praktikernetværk om teknologiforståelse

PRAKTIKERNETVÆRK FORTSÆTTER

Vi er så glade, - og lidt stolte over at annoncere, at Villumfonden har besluttet at støtte en forankring af Praktikernetværk for Teknologiforståelse helt frem til 2027. I CFU Danmark glæder vi os til fortsat at understøtte jer som lærere og pædagoger i grundskolen, så I får mulighed for at arbejde med teknologiforståelse i skolen.  

I får mulighed for at mødes til større konferencedage og deltage i mindre netværk over tid tæt på jer, hvor vi sætter forskellige tematikker inden for teknologiforståelse på dagsordenen.  

Vi glæder os særligt til at mødes med jer og sammen oversætte fagfeltet teknologiforståelse til praksis gennem eksperimenteren med teknologi, didaktik og pædagogisk refleksion.       

Der skal lyde en kæmpe tak til Villumfonden og en særlig tak til @Jette Hundahl Mikkelsen og @Ole Laursen for god sparring. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde omkring denne vigtige dagsorden: 

”I Villum Fonden arbejder vi for at understøtte børn og unges dannelse til en digital verden – så de kan forholde sig konstruktivt og kritisk til de digitale teknologier i deres eget liv og i vores fællesskaber.  Derfor er jeg glad for, at CFU nu får mulighed for at udfolde praktikernetværket yderligere. Det vil ruste endnu flere lærere, pædagoger og konsulenter til at give vores børn og unge den teknologiforståelse, der er så nødvendig i en verden der forandrer sig hele tiden – ikke mindst teknologisk”, siger fondsrådgiver Jette Hundahl Mikkelsen fra Villum Fonden. 

Vi glæder os til at komme i gang. Hold øje med mere information om mulighederne for at være med eller hiv allerede nu fat i dit lokale CFU. Det bliver godt!

 

Indsatserne og deltagelsesmuligheder præsenteres løbende via en særlig nyhedsmail, hvor du også kan læse om den seneste udvikling inden for området. Nyhedsmailen sendes ud 4-6 gange årligt. Når du tilmelder dig netværket, kommer du automatisk på maillisten.

 

Arrangementer

Hold øje her på siden og tilmeld dig kommende arrangementer i praktikernetværket om teknologiforståelse.

Og vi er faktisk allerede klar, dvs. helt klar er vi ikke, for vi mangler stadig at lægge sidste hånd på programmet og tilmeldingsformularen, men:

D. 8. MAJ HOLDER CFU ABSALON OG CFU KP FÆLLES PRAKTIKERNETVÆRKSDAG PÅ CAMPUS ROSKILDE KL.9.00-15.30. 

Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Det bliver godt! Der vil både være keynote, workshops og netværksseance, og så er det altsammen gratis. 

Stay tuned! Det er lige på trapperne... 

 

 

Praktikernetværksdag med fokus på teknologiforståelse, AI og makerspaces

D. 8. maj 2024
Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde

Vil du vide mere? Kontakt:

Eva Petropouleas Christensen (evch)

Pædagogisk konsulent
Center for Skole og Læring
Vordingborg