Gå til hovedindhold

Kurser og konferencer

18. august 2025

Fremtidens fødevarer fra skoven - hvad kan du have i din hat? (V25-012)

Hvad kan vi finde i skoven? - hvornår og hvordan bruger vi det i undervisningen? Kursets over to dage indhold tager afsæt i sankeområder tæt på skolen. Vi sanker og arbejder med det sankede - både teoretisk og praktisk. Kurset tager afsæt i kompetenceområderne: fødevarebevidsthed og madlavning

VOR Professionshøjskolen Absalon, Campus Vordingborg, Kuskevej 1B, 4760 Vordingborg
Målgruppe: Udskoling
Fag: Madkundskab
8. september 2025

Lav jeres egne biomaterialer i skolen (R25-405)

I løbet af kurset lærer du om forskellige typer biomaterialer, og hvordan du og dine elever selv kan fabrikere og manipulere de forskellige materialer, samt udfordringer og muligheder i forhold til grundskolen.

ROS Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde
Målgruppe: Indskoling Mellemtrin Udskoling
Fag: Natur/teknologi Naturfag Madkundskab Fysik/kemi Håndværk og design Biologi Billedkunst
19. november 2025

Fremtidens fødevarer i luften - duer og fasaner (R25-114)

Vi undersøger alternative proteinkilder med vinger. Hvorfor synes jægere det giver mening at skyde dyr? Er der forskel på at skyde en fasan og kært rådyr? Vi dykker ned i emnets mht. etik, bæredygtighed, madlavning og ser hvordan man kan undervise i vildt - også selvom man bor i byen.

ROS Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde
Målgruppe: Udskoling Mellemtrin
Fag: Madkundskab

Aktiv læring - kurser med mulighed for tilskud

Få inspiration til din undervisning med CFU’s 1-2-dages kurser og søg om tilskud fra Den Kommunale Kompetencefond.

Tablist controls

Kontakt CFU's kursusadministration