Gå til hovedindhold

Kurser og konferencer

2. juni 2025

Fremtidens fødevarer fra havet - vandmænd, skidtfisk og tang (R25-116)

Vi undersøger fremtidens fødevarer fra havet. Over to dage, når vi at sanke fra havet og arbejde med det sankede - både teoretisk og i køkkenet. Hvorfor inddrage sankning i undervisningen? Og hvorfor er det relevant i faget? Kurset kvalificerer emnet i forhold til kompetencemål og praksis.

ROS Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde
Målgruppe: Udskoling Mellemtrin
Fag: Madkundskab
18. august 2025

Fremtidens fødevarer fra skoven - hvad kan du have i din hat? (V25-012)

Hvad kan vi finde i skoven? - hvornår og hvordan bruger vi det i undervisningen? Kursets over to dage indhold tager afsæt i sankeområder tæt på skolen. Vi sanker og arbejder med det sankede - både teoretisk og praktisk. Kurset tager afsæt i kompetenceområderne: fødevarebevidsthed og madlavning

VOR Professionshøjskolen Absalon, Campus Vordingborg, Kuskevej 1B, 4760 Vordingborg
Målgruppe: Udskoling
Fag: Madkundskab
8. september 2025

Lav jeres egne biomaterialer i skolen (R25-405)

I løbet af kurset lærer du om forskellige typer biomaterialer, og hvordan du og dine elever selv kan fabrikere og manipulere de forskellige materialer, samt udfordringer og muligheder i forhold til grundskolen.

ROS Professionshøjskolen Absalon, Campus Roskilde, Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde
Målgruppe: Mellemtrin Udskoling Indskoling
Fag: Fysik/kemi Håndværk og design Biologi Billedkunst Natur/teknologi Naturfag Madkundskab
Tablist controls

Kontakt CFU's kursusadministration