Gå til hovedindhold

Makerfestival 2023 - en makerfed dag!

Se videoreportagen fra en dag fyldt med positiv energi, højt humør og entusiasme, hvor både børn og voksne var kreativt skabende.

D. 8. juni 2023 i Hvalsø Hallen afviklede vi for første gang Makerfestival med 23 stande og over 200 deltagende elever samt besøgende fra hele Region Sjælland. En festival, hvor lærere og deres elever kunne præsentere deres arbejde med projektbaseret undervisning, legende tilgang til læring, teknologiforståelse og ikke mindst deres projekter fra makerspacene.

Gennem dagen præsenterede standene deres projekter, arbejdede med fælles udfordringer og deltog på workshops udviklet og afholdt af lærerstuderende fra Professionshøjskolen Absalon.

Det var en dag fyldt med positiv energi, højt humør og entusiasme, hvor både børn og voksne i øjenhøjde fik lov til at ”dimse”, bygge, kode, bruge skærme (på den fede måde!), være udfordret og ikke mindst kreativt skabende.

Stor tak til alle deltagere, til Lejre Kommune og særligt til Hvalsø Skole for det tætte samarbejde for at få realiseret festivalen.

Vi glæder os allerede til at kunne invitere til Makerfestival 2024!

Kontakt

Kristian Neubert Hjuler (krnh)

Pædagogisk konsulent
Center for Skole og Læring
Vordingborg