Gå til hovedindhold

Du kan låne lige, hvad du vil!

Du kan låne lige det, du har brug for til din undervisning - det har aldrig været lettere at booke.

v/Elsebeth Sørensen, CFU-leder

Når du har booket dine læremidler inde på mitCFU.dk, håndterer vores logistik- og servicemedarbejdere dine bookinger fra deres maskinrum i Udlånssamlingen i Sorø.

Alle bøger opbevares i to store lagerrobotter. Dine bookinger hentes ud fra robotten, transporteres på rullebånd og pakkes i røde kasser, som chaufførerne kører ud til din skole.

Fra venstre: Dennis Poulsen, Brian Jørgensen, Pia Hansen, Kean Bøgh.

CFU har et hav af andre læremidler til din undervisning, som beriger undervisningen på en motiverende måde, og som er med til at variere undervisningen. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad vi har af artefakter og konkrete materialesæt. De opbevares på hylder og dækker alt fra geologikasser, robotter, 3D-printere, laboratorieudstyr, detektivkasse, Harry Potter-kasse, matematikspil, LEGO, gøglerkasser og meget mere.

Når læremidlerne kommer retur, bliver de tjekket, så de er klar til den næste låner. Vi er glade for, at du husker at sende retursedlerne med, da det gør det nemmere at pakke ud og registrere din aflevering.

Fakta

Hos CFU kan du gratis låne læremidler og få dem bragt til din skole. Vi har masser af læremidler, som du kan bestille hjem til din skole.

Vi har fx:

  • 5.000 titler på papirbøger
  • 700 spillefilm
  • 51.000 tv-udsendelser
  • 350 e-bøger
  • og meget mere.

Det er blevet meget lettere at booke – med få klik kan du se, hvornår læremidlet er ledigt, vælge periode samt leveringsdato og gennemføre bookingen.

Vil du have mere faglig inspiration?

Denne artikel er også udgivet i vores kursusmagasin Praksis. 

I magasinet Praksis finder du spændende faglige artikler, interviews, tips til læremidler til din undervisning samt vores aktuelle kurser og konferencer. 

Find Praksis på din skole eller læs med her.

Forside af bladet Praksis 8 2022

Denne artikel er udgivet i Praksis 8, 2022.