Gå til hovedindhold

Lærfest 2024

Danmarks største fagmesse om læremidler og god undervisning vender tilbage til København d. 13.-14. marts 2024.

Af Marie Kjær Christiansen, projektleder på Lærfest København

Er du klar til en af skoleårets mest spændende begivenheder? Sæt kryds i kalenderen den 13.-14. marts 2024, hvor Lærfest’24 inviterer dig og dine kolleger til faglig inspiration, netværk og oplæg i Bella Center i København. Lærfest er for alle fagprofessionelle inden for uddannelse og læring, uanset om du er lærer, skolepædagog, skoleleder, konsulent eller bare har en interesse i undervisningsverdenen.

Udstilling, inspiration og dialog

Hjertet af Lærfest er den imponerende udstilling med over 200 udstillere, der inviterer til dialog om de nyeste læremidler. Du kan se frem til en mangfoldighed af læremiddelproducenter, der præsenterer deres bud på den gode praksis inden for undervisning. Det er en unik mulighed for at opdage både velkendte og helt nye læremidler, der spænder fra analoge til teknologiske løsninger, alt sammen relevant for grundskolen. Messehallen vil summe af liv og energi, når engagerede deltagere videndeler, inspirerer og debatterer alt, hvad der vedrører den gode undervisning! Det bliver to intense dage fyldt med gode tilbud, og det bedste af det hele - næsten alt er gratis!

Nyt på Lærfest

I år introducerer Lærfest to spændende konferencer:

  • Ledelseskonferencen er skræddersyet til skoleledere og ansatte i forvaltningen. Vi vil se på lederens rolle både i dag og i fremtiden.
  • Ordblindesporet er dedikeret læsevejledere, skolekonsulenter og alle andre med interesse for ordblindevenlig undervisning. Her vil førende fagfolk dele deres viden og erfaring inden for området.
Mit personale fortæller, at de på Lærfest får ny viden og bliver inspireret - individuelt og fælles. Samtidig styrker dagen på Lærfest det sociale fællesskab på arbejdspladsen.
Skoleleder Carsten Berger, Østerbroskolen

Hvor og hvornår?

Lærfest’24 finder sted den 13. og 14. marts 2024 i Bella Center i København. Følg med på vores hjemmeside www.lærfest.dk, hvor du løbende finder oversigt over udstillere og kan læse det inspirerende program for dagene. Hvis du ikke vil gå glip af faglige oplæg, idéer til fysiske læringsmiljøer, praksisnære input, debatter og meget mere, så tøv ikke med at sætte X i din kalender og registrere dig på Lærfest.dk fra den 1. december.

Vi ses!

Lærfest’24 byder på et væld af muligheder:

  • Besøg den imponerende udstilling med læremidler til alle fag.
  • Mød læremiddelproducenter og få faglig inspiration.
  • Deltag i spændende faglige oplæg.
  • Lyt til engagerende debatter om skoleverdenen og vær vidne til forlag, der uddeler priser.
  • Deltag i Lærfests to konferencer om hhv. ledelse og ordblindhed.
  • Brug Lærfest som ramme for et teammøde eller en faglig dag sammen med dine kolleger.