Gå til hovedindhold

Fagmessen Lærfest '23

Aarhus danner rammen om Lærfest '23, Danmarks største fagmesse om skole og god undervisning. Tag med til to spændende dage for fagprofessionelle.

Hvad er Lærfest?

Lærfest er en stor fysisk fag- og salgsmesse, som løber over to dage. Lærfest er det nye brand, der erstatter de tidligere messer, Skolemessen og Danmarks Læringsfestival, som i 2022 samlede kræfterne i det nye fælles brand. 

I 2023 foregår messen i Aarhus, hvor mere end 150 forlag og andre skoleinteressenter præsenterer de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler og andre resurser til undervisning i grundskolen. Ved siden af de store udstillingsområder er der oplæg, kurser, paneldebatter og forskellige events - det hele favnet af god kollegial messestemning. Og det hele er gratis.

Spor om skoleledelse

Som et tilbud til ledere og andre med interesse for skoleledelse udbyder vi et særskilt konferencespor. Konferencen foregår i Musikhusets Lille Sal onsdag den 19. april. Deltagelse koster 1000 kr. Programmet ligger klar primo januar 2023.

Hvornår og hvor foregår Lærfest? 

Lærfest afholdes den 19.-20. april 2023 i Aarhus i  Musikhuset og i Aarhus Congress Center
I 2023 er der ikke Lærfest i København.

Hvem er messen for? 

Lærfest henvender sig til lærere i grundskolen samt til skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, konsulenter, vejledere og andre, der ønsker at få et indblik i nye materialer og måder at berige og udvikle undervisningen på. 

Følg med på hjemmesiden og sociale medier

Følg med på messens hjemmeside på lærfest.dk, følg Lærfest på Facebook og LinkedIn, og giv dit besyv med på Twitter med #lærfest.

Hvem står bag? 

Lærfest er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.